Safi Sirke

Mağaza

Ultimat restaurangerna forut forsta dejten ino Stockholm (2023)

Letar ni postumt en matstall saso matcha till forsta dejten? Vi inneha samlat restauranger i skild stilar inte fri kungen vilken stamning er soker.

Restauranger stav forsta dejten: midja sam fart

Forut dejten dar det kan bliva fullstandig for obekvamt tillsamman tysthet befinner sig det harligt tillsamman e tryggt pladde i bakgrunden. Hos de narvarand restaurangerna befinner si det forgott medborgare, oavsett vilken tidrymd du kommer. Tank villi att jatte- folks innebar att de andra personerna pa restaurangen kan finnas till en forr dejt, nago kand eller nagon forntida klasskompis.

Asian forsandelse Office har en livfull nack med dynamisk drinkar. Rekvirera in deras grona drink tillsammans thaibasilika sam kokosgradde och d ager en perfekt etta samtalsamne.

Saken da dova belysningen samt sammetskladda inredningen skulle vet ledsaga tankarna mo vilken romantisk italiensk matstall saso helst. Skada hos L’Avventura ar kanslan nagot annat: den befinner sig stor, hisnande och satter grunden stav nago sann framgangsrik afto. Saken da italienska maten ar saken da nagon femett i sig.

Taverna Brillo befinner si en italienskt brasserie tillsamman flera barer, blandade aldrar samt annorlunda musikstilar beroende villi vart ino lokalen du satter ni. Bestall in lyxpizza, firre- eller kottratter ino kreativa typ samt innehav nago toppendejt.

Hosten 2020 flyttade Surfers in ino forsvinna nya lokaler inom townhouse Nosh & Chow. Medan blev det en fortfarande battre destination sta nago framgangsri dejt. Koppla ihop ert vistelse villig Surfers med riktig enastaende asiatiska ratter och go and med nago drink i en bruten barerna i Nosh & Chow.

Restauranger pro ett dejten: tillsamman Stockholms basta panorama

Ett matstall ljudli ovanfor takasarna matchar fullandad pro nago dejt. Narvarand ar restaurangerna saso har en fantastisk utsikt att njuta it sallskap, alternativt titta fram ut ovan ifall dejten blir for trakigt.

Gripa hissen langst up inom gamla skatteskrapan gallande Sodermalm sam haffa lage i krog Himlens skybar. Narvarande hittar ni en grandiost sortiment av goda cocktails sam ratter av deras a la carte-meny.

A restaurang husta tittar du uppemot bot Stockholm. Arme finns par vaningar fyllda med nordisk-japanska influenser sam en bamse takterass. Kom succ pro ett drink, morgonmal, brunch, lunch eller aftonmal. Utomhusterassen befinner si rattfram aret kring, tillsamman infravarmare kungen vintern.

Darinnanfo boutiquehotellet sandrev Hotel finns laka tre platser sta ett sann duktig dejt. Langst upp tillsamman en alldeles magisk mojlighet ovanfor Strandvagens takasar samt Nybrovikens vatten ligger cocktailbaren samt terrassen smil Hibou. Inom saken da gamla bankhallen ligger Bonnie’s darborta ni kan ata morgonma sam bjudning ino ett maktig omgivnin. Ino saken dar sofistikerade baren Papillon serveras lunch, middag och drinkar.

Restauranger pro ett dejten: avslappnad and

Nago etta dejt kan inleda allting annat an avslappnat. Enar ar det skont forsavit restaurangerna kan stalla up att bega half jobbet til er med fint musik, nagon cool atmosfar och fortjanstfull trakterin.

Dramt er ner, bestall in ett pa glas vin samt skilja villig markli smaratter eller deras omtalade pizza. Mer svar an odl behover det icke finnas. Ifall du likva vill tillverka fa besiktning sam vara medveten om underbe som finns villig menyn sa lagger do evigt ut dagens matsede ut villig deras instagramkonto.

Haktet ar en kantin och flertal barer samlade mirakel ett sam likadan tak. Nagon fullandad sate att antingen begynna kvallen pa eller knalla at sta nago drink och duktig musik nar bäst rankade gratis webbplats för dejting av Spanien kvinnor er ager atit bjudning. Kungen sommaren befinner si deras innergard e riktig enastaende valmojlighe for ett toppenkvall.

Mot opp din dejt ino Gamla cit samt flanera at Frantzens gamla lokaler pa Lilla Nygatan. Har ligger omedelbart Kagges, ett supertrevlig matstalle tillsamman e kok belonat tillsammans nagon Bib Gourmand it Michelinguiden.

Restauranger pro etta dejten: vinbarer och mikrobryggerier, sta e bagare alternativ tvenne

Forsavitt d skall “traffa over en bagar” eller “ta nagon bars” kan det existera komisk att komma tillsammans duktig ide villi barer. Stockholm ager manga sant fint vinbarer, betrakta alltsammans var vagledare mot vinbarer i Stockholm narvarand skad likasa ett fatal hogklassiga mikroolbryggerier. En visi pa dom har stallena befinner si bade lattjo samt mysigt pa synonym passage.

UDDA ar ett nyoppnat bryggeri sam matstall med hemma-hos-kansla. Arme befinner si det smaskigt, och prydlig sam deras innergard befinner si fullkomligt ofattba gosig. D blir serverade spannande ratter sam bars fran det egna bryggeriet.

Grus Grus Vinbaren ar Vasastans-klassikern Tranans bakficka. Narvarande finns delikat foda samt nagon enorm vinlista. Plocka en bagare inom baren, reservera tva platser pa kvallens vinprovning alternativ traffa forut nago middagsmal ino matsalen.

Stockholm Brewing Tap Room ar en bryggeri i Frihamnen forut olprovningar sam ol i varldsklass. Boka rundtur itu bryggeriet och olprovning alternativt kom forbi kungen middag.

Ladan passar for nagon opretentios dejt inom en olhall tillsammans langbord, smarriga sliders (icke odla underligt att det smakar enastaende nar Ladan befinner sig Flippin’ Burgers gren). Far d fardig pa samtalsamnen kan er forgott titta pa hundar, enar fyrbenta kompisar ar valkomna narvarande.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir