Safi Sirke

Mağaza

Fynd at dejt fyra emeda han ligger inom otvattade mjukisbyxor tillsammans nagon pizza pa magen

Sjalv tolkar det sasom att saken da narvarande personen tillbringar sin epok solo, aldrig promenera ut och ej ager en sasom helst saga.

Befinner sig han e barnunge samt n hans mor? Att framharda med att vilja ses utstott stallet samt ga in sallskap ar ett osjalvstandigt samt omoget upptradande.

Han har haft det lysande trevligt

Kan intill etta asy handla lite kunnigt sam omhandertagande, men det har befinner si e dold kontrollerande upptradande. Forbered de kungen mansplaining deluxe oavsett lage sam samtalsamne.

Oatlig mat sasom ni bada skrattar til ar en faktum, skada att oppet kritisera maten lik ett krogrecensent sam sucka forsavit hur lite pastan paminner forsavitt ”riktig carbonara” ar en hemsk upptradande. Odl lange maten befinner sig atlig haller man tyst.

Det befinner sig angenam att erhalla en att uppfatta sig skon i ens folje, men att sleva i sig maten, fortara med fingrarna, ge ifran sig kroppsljud eller plata op byxorna befinner si varningssignaler saso skall tas villig serios. Dett en forhandstitt kungen vad sasom anlanda skall. flottiga fingrar, rapar samt ropar ”Baby, kan n inbringa mer cola?”.

Vitlok befinner si smakligt och foda med vitlok befinner sig gott. Skad doften av bestialisk lok alternativt vitlok befinner si inget sasom hor hemma kungen en dejt. For vem vill tungkyssas tillsamman e saso doftar lok? Ifall personen medvetet bestaller vitloksbrod alternativt ber om bonus lok mot sin taco, emeda har n att producera tillsammans en sasom ej tanker villi dej.

Smeknamn kan befinna ett metod att design narhet

Att befinna flortigt irriterande kan besta sexigt, men nar upprepade forolampningar avslutas tillsamman e ”Asch, mig skojade ju bara” amna du finnas kungen din vaktar.

Det befinner si inte kul att prata om gamla ex, skad att snacka skit om tryt ex ar fortfarande varre. Ifall samtliga hans ex befinner si ”galna” och han utmalar sig sjalv saso e drabbad befinner sig det nagot lurt villi gang. Age personen intet gott att anfora ifall tryt ex, kommer han mojligtvis inte att ha nagot angenam att beratta forsavitt dej.

skad ick gallande etta, andra eller ens tredje dejten. Ni befinner si icke hans baby.

”97 kronor stav nagon bira! Helt sjukt”. ”Jaha, baksida av underben fick du bidraga sta din lagenhet?”. ”Den narvarand jackan varje ju ick billig, forsavitt hane uppge odla.” forsavitt din dejt snackar kapital dejten via, allt ifran hur kostbar maten blivit till kostnaden pro allting han cherry blossoms dejting ager och utfor, odla bor du avboja at dejt tal ett pa.

Gud, vilken connection ni inneha fatt, anser han. Problemet ar enkom att du ager agerat obetald terapeut ino ett par timmar och inte sagt mer annu ”Kan vi erhalla notan?”.

Precis sasom att det ar ett varningstecken om personen endast tala forsavitt sig sjalv, odla ar det lika illa forsavitt manniskan ej berattar nagot alls. Duckar han svaren kungen dina fragor, tillat de att redogora mer annu ni ville samt ga bra florta sig igenom en hel dejt inte me att du inneha fatt reda pa nagot tydlig ifall honom, doljer han nagot. Antagligen nagot kasst.

Att distansera sig solo a andra hanar sam mena att han ar olik (underforstatt forbattrin) antyder att han befinner sig ABSOLUT normal karlar (formodligen mindre bra).

Samtliga befinner sig ej palasta kring patriarkala strukturer och feminism. Andock de tvingas anda koppla att det befinner si ojamlikt stav karlar sam kvinnor ino dagens by. Pastar han att lonegapet icke finns alternativt att kvinns ager det ”mycket lattare an man”, enar har n att bega tillsammans nagon manschauvinist. Grattis mot varend kokkonst samt renhallnin n kommer ringa forratta ino ert kommande forhallande.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir