Safi Sirke

Mağaza

ifall dom befinner sig installda villig att bruka Facebook Dating kommer

N kan addera personer at saken da “hemliga crushen”. Nar ni lagger mot en kommer dom att meddelas om att e ar foralska i de dar, men de kommer ej att meddelas vem som ar kar ino dom.

Hon kommer aldrig att veta vem det ar om hon icke lagger at de kungen sin “Secret Crush”-lista. Ifall dom tvenne personerna lagger mo varandra blir det ett matchning sam ni kanner til bada att d ager statt villi varandras “Secret Crush”-lista.

Att granska saken dar personens telefon (som du redan vet, jag rekommenderar inte alls) kan samt hjalpa. Du kan samt bese om do ar kungen Facebook Dating via att granska deras Facebook-meny sam beskada om do befinner sig aktiva kungen Facebook Dating.

Kan n existera dold villi Facebook Dating? Saken dar goda nyheten ar att Facebook allaredan ager tankt pa det ha. Din dejtingprofil doljs automatiskt sta dina Facebook-vanner saso ocksa anvander dejtingappen. Du kan tillsammans andra glosa ick kika deras dejtingprofil och de kan ej beskada din.

Ni kan hang med dina Facebook-vanner och Instagram-foljare via funktionen

For att gora detta, scrolla ne mo odugli itu skarmen darborta Facebook foreslar profiler samt valj Secret Crush.

Ni kan sedan utse kompisa a Facebook sam Instagram. de att lite e meddelande ifall att en befinner sig kar ino do, skada de kommer inte att kanna till vem. Ifall do likas lagger till dej i forsvinna hemliga favoriter kommer n att bliv “Matchad”.

Secret Facebook Crush – Anvandaren lagger mo upp mot 9 manniskor saso do befinner si alskande inom. Andra brukare astadkommer dito, sa att forsavit ett pa mannisko har lagt at varandra odl “matchar” dom lite sasom andra dejtingappar.

Facebook Dating skanker dej propa baserat gallande dina preferenser

sam informationen du inneha angett pa din dejtingprofil. Dina Dating-preferenser kan inberakna storleken och aldersintervallet sasom du vill definiera rimli matchningar.

  • Vagledning saso n inneha lagt mo inom din Facebook- alternativ Dating-profil, till exempel varje du kommer ifran alternativ platser n inneha varit kungen.
  • Intressen saso Facebook-grupper sam arrangemang colombia brudar saso du ager gemensamt. Dessa kan finnas forr alternativt nastkommande handelse dar ni ager uttryckt engagemang alternativ deltagit.

Kom ihag att forsavit n har aktiverat alternativet rada vanner mo vanner odla befinner si det det genomforbart att ni titta dina Facebook-vanners kompisa. Om du avaktiverar alternativet inrada vanner at kompisa, kommer din ide inkluderar ej manniskor som ar vanner med dina Facebook-vanner.

Tavlan Anywhere-funktionen

Ni kan begagna tavlan inom Facebook Dating darfor att soka efter dejtingforslag utstot din huvudsakliga dejtingplats. N kan addera opp mo tvenne tillagg motesplatser. Sa din imag kommer att presentera att du letar postum folk villig dessa par annu fler platser.

N kan likas styra forsavit manniskor som age lagt mo din huvudsakliga traffpunk saso nagon extra lage kan se dig samt mojligen raka dej. Lar dej hurda du hanterar dina tavlin Anywhere-installningar ino Facebook Dating.

Lagg mot berattelser till Facebook Dating

Det befinner si genomforbar att skilja dina Instagram- alternativt Facebook-berattelser villi Facebook Dating. N kan valja dom berattelser n vill bifoga inom Dating.

Kika berattelser forsavitt medlemmar sasom du inneha nagon affinitet med alternativ sasom foreslas mo de genom att klicka villig deras Dating-profilbild. Du kan digga Dating-medlemmar som losning pa deras berattelser.

Ni kan stoppa nagon gallande Facebook Dating. Tank villig att blockering bruten e villi Dating icke blockerar do villig Facebook eller Messenger.

Darfor at anvanda Dating tvingas du skrida bums mo Facebook -appen och darefter at menyfliken darbort det aldrig kommer att finnas den nya funktionaliteten. Du maste emedan skapa ett konto kungen Facebook Dating sam kora att foreta din framtoning enkom synlig for dina kompisa eller forut dina kompisar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir