Safi Sirke

Mağaza

Facebook Dating, saken da nya konkurren Tinder, befinner si nu ledig i Spanien [2023]

Facebook-dating, Facebook-dejtingsapplikationen saso kommer att konkurrera med andra appar saso Tinder, befinner sig genast atkomlig i Spanien. Foretaget mirakel presidium av jordens underlag Zuckerberg age officiellt meddelat sin ankomst mo flertal europeiska lander, varav det spanska nationella territoriet. Det borde namnas att Facebook Dating ar DRM-skyddat, odla att kan inte spela in bildskarm alternativt plocka skarmdumpar.

For att veta njuta bruten den arme nya tjansten tvungen du endast kika mot att innehav Facebook-appen uppdaterad, darfor det inte befinner sig ett applikation inom sig samt inte nar det huvudsakliga sociala natverket separat utan ar nagon del av saken dar. Darutover befinner sig det enkom do sasom prenumererar pa tjansten som kan beskada din imag.

Hurda hane aktiverar Facebook Dating

Vill kar aktivera facebook dejting n tvingas folja nago foljetong steg som befinner sig enormt rappa och enkla, andock saso vi kommer att beskriva nedo odl att du ej inneha marklig skepsis nar n astadkommer det:

Frams sam huvudsak plikt du inleda facebook-appen samt bege sig till installningar, forut vilken ni tvungen klicka villi ikonen forut tre horisontella rander.

Igenom att foreta det kommer n att flanera at meny ino appen, darborta n kommer att se hurdan bland all tillgangliga alternativ finns par, vilket koper forsavitt det valmojlighe sasom du vara tvungen trycka pa, saso framgar fran nast image:

Nar du klickar villig par sta etta gangen ser ni att e valkomstfonster visas nedanfor rubriken «Hitta nago karlek sasom matcha dig«, Liksom nagon skrif som indikerar att appen inte kommer att inrada de sta dina Facebook-vanner i tandem eller upplysa de dar om att ni har vandra tillsammans. Under denna skrif hittar n ett minimal tillsamman texten mirakel ett gredelin histori avstamp, vilket befinner si det ni borde klicka pa:

Postum att hava klickat gallande start Du hittar nago lang steg som leder dig at att lara dig forsavit de olika standarderna stav tjansten, bortsett fran att na nagon par a vilken du kan konfigurera skilda installningar forut din imag, darbort sasom norm de data sasom n ager lamnat inom din Facebook konto kommer att visas andock saso du kan byta alternativ undanroja odla att do icke visas, tillsammans dispen stav namn samt alder.

Nar n ager konfigurerat denna vinkel kommer appen att undran de Vem vill ni kanna till?, darborta n maste valja mellan Kvinnor, hanar sam allihopa. Kungen det har metod kommer n att klara av finna det lampligaste alternativet. Postum ditt rostning sam godkannande bruten anvandarvillkoren hittar n ett farsk forfragan: Vad letar n efter. Det ha kommer att traffa i profilen mot par, och du kommer att kunna valja alla do valmojlighet som motsvarar dina onsknin, exempelvi: kackla, frandska, nagot informellt, stabilt affar, jag foredrar att ej svara.

Eftertradande kliv ino guiden for Facebook Dating-installningar kommer att undra dig Aktivera lokationstjanster. Det har behovs av appen darfor att framfora forslag uppemot dig. Postum att innehava fortsatt kommer saken dar att be dej att bidraga nodvandiga behorigheter kungen din mobil och saken da kommer att framfora dig din position.

Nar det har ar klart befinner sig det dags att fortga lassa i information sasom n maste indikera hur lang befinner si n, underben jobbar ni ino, om du inneha avkomma, din utbildningsniva, din plugg, din hogskola, ditt institut, forsavitt n roker, forsavit du dricker, do sprak n talar samt fotograf saso ni vill anvanda Slutligen kommer e sista ruta upp darborta du kan avsyna din vagledning alternativt klicka de vidare faststalla.

Nar ni inneha gjort det tittar ni forsavitt du vill aga ett forhandsgranska din imag, sa att n kan klippa den, vare sig det ar vissa datorer inte, fortoja e kort alternativt liga nagon signalemen. A det ogonblicket behover du endast avvakt pa att suggestion av manniskor ino ditt area amna visas pro dej. Det befinner sig genomforbart att ingen kommer att visas stav de an, alldenstund ifall n ick bor ino stora grupper it manniskor, befinner si det gansk att massor itu de dar fortfarand ick age bildat e konto inom saken da arme tjansten, sasom lanserades forut enbart marklig dagar inom kort i Spanien.

Hurda karl anvander Facebook-par

Nar ni age bildat din imag samt borjat ta emot ide hittar ni en mekanik saso liknar den allma dejtingsapplikationer. Nar nagon mojlig kandidat alternativt aspiran dyker op stav dej kommer ni att ha potential att formedla «som»Till din imag via att klicka villig hjartat alternativ X forsavit du inte digga det.

I sin framtoning, fransett att se deras underrattelse sam ljusets partikelkarakta, kommer do att indikera dej fakta forsavit de handelser sam grupper saso ni har gemensamt, nagot saso kan bidra dig att inlara dig mer om deras tycke. Nar tva manniskor gillar varandra visas en avisering kungen skarmen och tillats do att skifta mot nagon chattlage dar det befinner si genomforbar att starta en samta igeno skrif eller a videosamtal.

N kan likas komplettera din parprofil a fodr tillsamman dina bilder fran Facebook sam Instagram, vilket hjalper dina mojliga “erovringar” att innehava mer fakt ifall de min recension hГ¤r. Kungen dit satt later appen de likasa design ett foljd flikar villig din framtoning som svarar pa fragor ifall dej solo for att framfora mer upplysning mot andra personer.

Inom allmanhet befinner si det nagon dateringsapplikation som liknar Tinder alternativ andra som har ett motsvarighet process, ehuru kar vara tvungen minna att nagon it dess framsta styrkor befinner si att behover inte installera en annat schema, skada det befinner sig alldeles integrerat ino Facebook, vilket befinner sig nagon bamse favor bade pro det stora antalet brukare saso kan forbruka det sam forut det enkla faktumet att tillvarata utrymme villi terminalen.

Vi maste betrakta framgangen tillsammans denna applikation sam forsavit det faktiskt blir e alternativ mot Tinder sasom forma snarja intresset forut odla massor persone som den ovannamnda appen har uppnatt, vilket ar ett fran dom stora referenserna ino varlden av dejtingsapplikationer., i synnerhe bland de yngsta. Just n aterstar det blott att avvakt kungen att valkomna do.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir